Crowdfunding Aspen Valley Arnhem

Aspen Valley gaat verbouwen en kan een beetje van jou worden! Middels een unieke crowdfunding hopen we voldoende vermogen bij elkaar te krijgen om een nieuw luchtbehandelingssysteem, nieuwe geluids- en lichtinstallaties en een nieuw interieur te realiseren.

 

De onderneming Aspen Valley Arnhem

Aspen Valley is gelegen aan de Korenmarkt in Arnhem. De Korenmarkt vormt al jaren het belangrijkste uitgaansgebied van Arnhem. Aspen Valley valt onder de categorie ‘feestcafés’. Er is ook een vestiging in Enschede (ook via dit platform gefinancierd). Het café heeft een capaciteit van maar liefst 450 gasten en is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 21.00 uur tot in de vroeg ochtend (04.00-05.00 uur). Aspen Valley is één van de meest bekende uitgaansclubs van Arnhem. De inrichting dateert nog van 2000. De onderneming wenst graag een Aspen Valley 2.0 te realiseren, waarbij het interieur wordt aangepast en de technische voorzieningen, waaronder het licht en geluid wordt vernieuwd. Met deze aanpassingen moet Aspen Valley Arnhem aansluiting behouden bij de vernieuwde wensen en behoeften van haar gasten en voor nieuwe gasten.

De financiering

De financiering is bestemd voor een nieuw luchtbehandelingssysteem, nieuwe geluids- en lichtinstallaties, bouwkundige aanpassingen en een nieuwer interieur. De totale investeringen zijn begroot op afgerond € 200.000.  De totale financieringsbehoefte inclusief BTW is € 243.000 De eigen inbreng bedraagt € 48.000. De resterende langlopende financieringsbehoefte komt daarmee uit op € 195.000. Sinds de succesvolle crowdfunding campagnes van onze vestiging Café Arnhem en Aspen Valley Enschede hebben wij besloten om de langlopende financieringsbehoefte eveneens via crowdfunding in te vullen. Hiermee trachten wij meer publiciteit te kunnen genereren voorafgaand en na de geplande verbouwingen en daarnaast loyale gasten.

De verwachtingen

De omzet van Aspen Valley Arnhem bedroeg over 2016 afgerond € 880.000. Het resultaat na belastingen afgerond €136.000. Wij verwachten na de aanpassingen een verdere groei te realiseren van circa 10% tot 15%, mede door de toename van de bekendheid van dit ‘nieuwe’ concept in het bestaande portfolio. De huidige kasstroom is ruim voldoende om aan de langlopende financieringsverplichtingen te kunnen voldoen.

Meer informatie en de mogelijkheid om te investeren vindt u hier.

 
khalid